üvegezés, tükör méretre vágása, beépítése, ajtó- ablak üvegezés,  thermo üveg méretre gyártása, beépítése, drótüveg,  zuhanykabinok, üveg ajtók és falak, üvegkorlátok, hőálló üveg, (kandalló- kályha ajtóba), festett- színezett üveg,   lakatosmunkák:  erkélyek, korlátok, fém ajtók ablakok készítése, felülvilágítók, biztonsági rácsok készítése


Vállalunk régi gerébtokos szimpla ablakrámába thermo üveg beépítését

 

 

Többféle megoldás közt választhat az ügyfél.

 

Itt is érvényesül a szabály, miszerint minél szélesebb a thermo szerkezet, annál jobb a hőszigetelő képessége. Természetesen a régi ablakoknál az üveg súlyát is figyelembe kell venne. Ezek figyelembevételével a 3 x 16 x 3 –as thermo szerkezetet szoktuk ajánlani. 

 

Ennek érdekében a régi üveget, gittet a rámából kiszedjük. Ennek helyére egy 1 x 2 cm-es lécet fixen rögzítünk. A termo üveget a ráma másik oldaláról építjük be (ahol is kellő hely van a thermo szerkezet befogadására) és erről az oldalról egy 1 x 1 cm-es léccel az üveget  rögzítjük. Az újonnan beépített lécek festése után az ablak gyakorlatilag semmiben sem tér el egy thermo üveg befogadására alkalmas gyári ablakrámától.

A másik módszer, amikor a korábbi gittes résszel ellátott falcot marással megnagyobbítjuk és ide építjük be a therho üveget. Természetesen ide is szükséges új üvegrögzítő lécet beépíteni.  

 

 

A kisebb átalakítás ugyan plussz költséggel jár, de még mindig lényegesen olcsóbb, mint a hőszigetelés javítása érdekében új ablakot vásárolni illetve beépíteni.

 


gerébtokos gerébtokos gerébtokos gerébtokos gerébtokos