üvegezés, tükör méretre vágása, beépítése, ajtó- ablak üvegezés,  thermo üveg méretre gyártása, beépítése, drótüveg,  zuhanykabinok, üveg ajtók és falak, üvegkorlátok, hőálló üveg, (kandalló- kályha ajtóba), festett- színezett üveg,   lakatosmunkák:  erkélyek, korlátok, fém ajtók ablakok készítése, felülvilágítók, biztonsági rácsok készítése
Savmaratott üveg:

 

Üvegvastagság: 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 mm-es. Ennél vékonyabb vagy vastagabb üveget csak nagyon speciális helyeken használják.

Előállítása:
A flott üvegre speciális módszerrel savat engednek, ami az üveg felületét megmarja, így jön létre a matt felület. Az üvegnek csak egyik felét kezelik így. A kezelt felület viszonylag kényes. Nem olyan kemény mint a kezeletlen felület. Nehezebben is tisztítható. Tisztításkor először a felrakodott szennyeződést kell eltávolítani, majd ezt követően az üveg teljes felületét át kell mosni, és hagyni hogy a felület egyben, egyenletesen száradjon meg.
Ajánlott felhasználási terület:
Olyan felületeknél ahol térelválasztás, a fényátbocsátás, fontos, de az átláthatóság kevésbé, esetleg az átláthatatlanság konkrét igény. Pl. Kültéri dupla bejárati ajtók. Beltéri szoba, fürdő, wc ajtók, stb.