üvegezés, tükör méretre vágása, beépítése, ajtó- ablak üvegezés,  thermo üveg méretre gyártása, beépítése, drótüveg,  zuhanykabinok, üveg ajtók és falak, üvegkorlátok, hőálló üveg, (kandalló- kályha ajtóba), festett- színezett üveg,   lakatosmunkák:  erkélyek, korlátok, fém ajtók ablakok készítése, felülvilágítók, biztonsági rácsok készítése


Tükör (síktükör):

 

Tükörvastagság: 3, 4, 5, 6, 8  mm-es.

Előállítása:
A síküveg egyik oldalát foncsorral látják el. Ezüst sóoldataiból könnyen redukálható, és megfelelő körülmények között végezve a redukciós folyamattal összefüggő fémréteg keletkezik az üvegen, mely a nem foncsorozott oldalról tükröződik.
Ajánlott felhasználási terület:
Fürdőszobák, előszobák. Kondi,- fitnesz,- tánctermek, olyan helyiségek, ahol az optikai hatást növelni szeretnénk.
Homorú és domború tükör:
Előállítása nem egyszerű. Először a síküveget kemencében egy megfelelő (homorú, domború ) formájú tepsibe kell tenni, majd megfelelő hőfokra fel kell melegíteni, hogy lággyá váljon. A lággyá vált üveg a tepsi formáját felvéve domború vagy homorúvá válik. Kihűlés után lehet a fent említett foncsorozást elvégezni, így kapjuk a domború vagy homorú tükröt. A formájából adódik, hogy „táblából” nem lehet a kívánt méretet elkészíteni, ezért már az üveg hajlítása előtt tisztában kell lennünk az elérendő mérettel.
Ajánlott felhasználási terület:
Olyan helyen ahol a visszatükröződő teret nagyítani vagy kicsinyíteni szeretnénk.